U zemërua me nënën e tij sepse ajo nuk i jepte para… në këmbim të tyre mori atë që s’e priste!

U zemërua me nënën e tij sepse ajo nuk i jepte para… në këmbim të tyre mori atë që s’e priste!

U zemërua me nënën e tij sepse ajo nuk i jepte para… në këmbim të tyre mori atë që s’e priste!

Një mama dhe djali i saj adololeshnt bënë një debat të ashpër. Më vonë, gjatë mbrëmjes, adoleshenti shkoi tek kuzhina e mamit… Duke turfulluar me zemërim, ai i dorëzoi asaj një copë letër të shkruar. Pasi nëna e tij pastroi duart, ajo u ul dhe e lexoi, dhe ja çfarë shkruhej në të:

Që preva barin: 10 $. Që pastrova dhomën time këtë javë: 5$. Që shkova në dyqan për ty: 8$. Që bëra dadon e vëllait të vogël ndërkohë që ti bëjë pazarin: 30$. Që nxora jashtë plehrat: 5$. Që mora nota të mira: 25$. Që pastrova kopshtin: 20$. Detyrimi total: 103$

Mamaja e tij e shikoi atë, dhe djali mund ta kuptonte që kujtime të largëta po vërshonin në mendjen saj. Ajo u ul dhe ai mund ta shihte se e kishte mërzitur shumë të ëmën. Ajo mori stilolapsin, e ktheu në anën tjetër letrën që kishte shkruar ai, dhe kjo ishte ajo që shkroi: – Për nëntë muajt që të mbajtja ndërkohë që po rriteshe brenda meje: Pa pagesë! – Për të gjithë netët që qëndrova me lot dhe u kujdesa për ty ndërkohë që kishe ethe: Pa pagesë! – Për të gjithë lotët që më shkaktove përgjatë viteve: Pa pagesë!

– Për të gjitha netët që ishin të mbushura me frikë për shkak të problemeve që e dija se ishin përpara: Pa pagesë! – Për të gjitha netët që qëndroja në verandë duke pritur me padurim për ty e shqetsuar për vdekje: Pa pagesë!– Për të gjitha lodrat, ushqimet, veshjet dhe biçikletat: Pa pagesë! – Për të gjitha atletet e bukura që nuk mund t’i përballoja por prap se prap i bleva sepse nuk doja të kishe më pak se fëmijët e tjerë: Pa pagesë! – Për të gjitha kampet e verës që t’i pagova edhe pse mezi i përballoja: Pa pagesë!

– Për të gjitha herët që anulova darkën me miqtë që t’i dhe vëllai yt të kishit video lojrat më të reja: Pa pagesë! – Për të gjitha dhimbjet në trupin tim pasi mbaroja dy turnet në mënyrë që t’iu jepja një të ardhme më të mirë: Pa pagesë! – Për të gjitha herët që po qaja e fshehur në banjo duke menduar a do të kisha mjaftushëm që të paguaja faturat: Pa pagesë! – Për të gjitha netët pa gjumë, duke u shqetësuar nëse po bëja mjaftueshëm për ju: Pa pagesë! – Për të gjitha herët që isha aty për të gjitha problemet dhe shqetsimet tuaja: Pa pagesë Mamaja ngriti kokën e saj dhe shikoi të birin. Ajo tha: “Bir kur i mbledh të gjitha bashkë, kostoja e dashurisë është: 0$”.

Leave a Reply