U shua një yll/Ndërron je.të punonjësja e radios shqiptare, ishte në lule të rinisë

U shua një yll/Ndërron je.të punonjësja e radios shqiptare, ishte në lule të rinisë

Nuk është bërë me dije shkak që ka ndër.ruar jetë e reja. “Me dhimbje të thellë e kemi pranuar lajmin për vd e.kjen e Donikës, e cila ishte
një punëtore e përkushtuar dhe kolege e jashtëzakonshme. Kontributi në Radio Plus, i Donikës do të vlerësohet gjithnjë.

Sta i Radio Plusit shpreh ngus.hëllimet më të sinqerta familjes së Donikës, dhe miqve e të afërmve të saj. Donika Restelica, do të mbetet
gjithmonë një ndër punëtorët që ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në zhvillimin e Radio Plusit,” thuhet në njoftim.

error: Alert: Content is protected !!