U SHlT nga familja para 27 vitesh, djali nga shqiptar gjendet në SHBA (Historia)

U SHlT nga familja para 27 vitesh, djali nga shqiptar gjendet në SHBA (Historia)

U SHlT nga familja para 27 vitesh, djali nga shqiptar gjendet në SHBA (Historia)

Ekziston vetëm në letra dhe është zh.dukur që prej vitit 1991, por historia e një djali nga fshatin Gorishovë duket se ka marrë një kthesë të papritur.

Familja e tij figuron në gjendjen civile me 5 anëtarë, por askush nuk e njeh një prej emrave, i cili sipas një përllogaritje duhet të jetë 27 vjeç (mashkull).

Kjo ngjarje mi.sterioze duket se ka tërhequr edhe vëmendjen e mediave, të cilat janë munduar të zbulojnë se çfarë i ka ndodhur djalit nga fshati Gorishovë?

Ai njihet vetëm në letra zyrtare të gjendjes civile në ish komunën Çakran njësi administrative e bashkisë Fier.

Nga burimet e deritanishme mësojmë se f oshnja mund të jetë dh.ënë nga vetë prindërit fill pas Iindjes.

“Lajm-Shqip” ka arritur të gjejë vendodhjen e djalit të “h.umbur” prej vitit 1991, duke raportuar se ai ndodhet në Amerikë me nënshtetësi amerikane.

Leave a Reply