U s ulmua me th ikë nga shqiptari, infermierja greke tregon tm errin: L uftova për jetën time. Ai do më pr iste… Burri ndodhet në gjendje shoku

U s ulmua me th ikë nga shqiptari, infermierja greke tregon tm errin: L uftova për jetën time. Ai do më pr iste… Burri ndodhet në gjendje shoku

U s ulmua me th ikë nga shqiptari, infermierja greke tregon tm errin: L uftova për jetën time. Ai do më pr iste… Burri ndodhet në gjendje shoku

“Unë l uftova për jetën time …” , këto ishin fjalët e para të infermieres 32-vjeçare të klinikës ka rdiologjike të Spitalit Attikon, e cila në orën 5.20 të mëngjesit të sotëm u su lmua me thikë nga një pa cienti shqiptar i kësaj klinike.

Pas su lmit shqiptari u ngjit në katin e pestë dhe më pas u hodh, duke hu mbur jetën në vend.Infermierja greke nuk është në rr ezik për jetën, por ajo ka l ëndime serioze pothuajse në të gjithë trupin, nga qafa, gjo ksi e deri te këmbët. P acientët e tjerë në pavion u zgjuan nga zëri i saj, si dhe pavijone të tjera që nxituan së bashku me stafin e spitalit për të ndihmuar 32-vjeçaren, nënë e dy fëmijëve.

Leave a Reply