U rrëzua akside ntalisht nga një mur, gruaja ndrroi je të në Ksamil

U rrëzua akside ntalisht nga një mur, gruaja ndrroi je të në Ksamil

U rrëzua akside ntalisht nga një mur, gruaja ndrroi je të në Ksamil

Mësohet se shtetësja K. Ç., 69 vjeçe, banuese në Berat, e cila ka qenë me pushime dhe e shoqëruar nga familjarët e saj është rrëzuar aksid entalisht nga një mur.

Si pasojë e rrëzimit ajo ka marrë dëm time në kokë dhe pas ndërhyrjes së mjekëve në Spitalin e Sarandës, 69-vjeçarja ka ndërruar je të.

Grupi hetimor po kryen veprimet e mëtejshme në lidhje me ngjarjen.

Leave a Reply