U prish dynjaja/ Aktorja e njohur turke bëhet burrë dhe martohet me një femër

U prish dynjaja/ Aktorja e njohur turke bëhet burrë dhe martohet me një femër

U prish dynjaja/ Aktorja e njohur turke bëhet burrë dhe martohet me një femër

Aktorja e njohur nga seriali turk “Yamak Ahmet” Ruzgar Nga Nil, ajo tashmë njihet si Ruzgar Erkoçlar. Aktorja ka lënë edhe aktrimin dhe është martuar me një vajzë.Ruzgar dhe bashkeshortja,Mirëpo së fundmi të njëjtën gjë ka bërë edhe motra e saj. Gul Erkoçlar ka kryer ope racionin për ndryshimin e gjinisë dhe ashtu si e motra, ka ndryshuar edhe emrin. Ajo quhet tani Gorkem.

ka ndryshuar gjininë nga femër në mashkull. 5 vite më parë ajo iu nënshtrua një ope racioni për të ndryshuar gjininë dhe ndryshoi gjithashtu edhe emrin

Leave a Reply