U njohën në Fac ebook, Avniu: Më tha që kishte një fëmijë, por kishte pesë

U njohën në Fac ebook, Avniu: Më tha që kishte një fëmijë, por kishte pesë

U njohën në Fac ebook, Avniu: Më tha që kishte një fëmijë, por kishte pesë

Rubrika “Shihemi në gjyq”, në Tv Klan solli rr ëfimin e Avniut. Ai tregoi hi storinë e tij të d ashurisë, e cila nuk shkoi aspak si ai e kishte menduar. Në Shtator të vitit 2019, një person i çon një ftesë në Fac ebook. Ajetja ishte nga Kosova, por jetonte në Amerikë. Ata filluan të flisnin me njëri-tjetrin dhe Avniu tregon se gjatë bisedave me të, ai mori vesh që ajo kishte qenë e martuar, por ishte div orcuar.

Fillimisht Ajetja i kishte thënë që kishte vetëm një fëmijë, por më pas me kalimin e ditëve i kishte treguar se nuk kishte një, por pesë fëmijë nga ma rtesa e saj. Pavarësisht se nuk ishte treguar e sinq ertë, Avniu pranoi të vazhdonte bisedën me të dhe ajo i kishte premtur se do takoheshin kur të vinte në Kosovë.

Leave a Reply