U gr.indën për kunaten se vallezonte me dhendrrin, krushqit përl.eshen ditën e dasmës/ Ja qfare ndodhi…(VIDEO)

U gr.indën për kunaten se vallezonte me dhendrrin, krushqit përl.eshen ditën e dasmës/ Ja qfare ndodhi…(VIDEO)

U gr.indën për kunaten se vallezonte me dhendrrin, krushqit përl.eshen ditën e dasmës/ Ja qfare ndodhi…(VIDEO)

Një dasmë gati sa nuk është kthyer në t ra g je di, në Adana të Turqisë, pasi krushqit kanë nisur të zi h en me fjalë, ndërsa më pas sherri ka de g j n eru ar në p ër le shj e me karrige dhe gr us ht a.

Arsyeja pse nisi është nga më të çuditëshme, që mund të jetë dëgjuar ndonjëherë.Kënga e parë e dasmës që u luajt për çiftin në momentin kur nusja dhe dhëndri hynë sallë, ishte zgjedhur nga vetë ata.Pr o ble mi erdhi tek kënga e dytë ku krushqit donin muzikë të ndryshme. Nuk gjenin dot një zgjidhje të përbashkët dhe për këtë arsye plasi s h e r ri midis të dy fiseve.

Gjithsesi sipas the Mirror, çifti sa pa që situata u bë e ‘nxe htë’ hipi në makinë dhe u la rg ua nga dasma.SHI,KO VI,DEON

Leave a Reply