U gjet i vetëvarur në banesë, biznesmenit 37-vjeçar iu refuzua leje-qëndrimi në Shqipëri

Më 30 korrik 2020, biznesmeni 37 vjeçar Eugert Lazaju gjet i pajetë në vilën e tij private në Farkë-Tiranë. I riu humbi jetën pasi u vetëvar ndërkohë që detaje të reja kanë dalë në dritë për ngjarjen e rëndë. Lazaj raportohet të ishte pronari i një resorti me emrin Adorions Palace”, në Maminas.

Mësohet se në vitin 2004, Lazaj ka marrë nënshtetësi gjermane, ndërsa ishte i vendosur në Gjermani dhe punonte bashkë me familjen. Por kohë më parë ai kërkoi leje qëndrimi në Shqipëri, kërkesë e cila u miratua nga institucionet kompetente, ku biznesmeni u pajis me leje qëndrimi, e cila përfundoi më 17 janar 2019.

Leave a Reply