U duk si fundi i botës?! Dalin r aportimet e sakta, ja çfarë ndodhi në Turqi sot pasdite: Në fillim u dëgjua një zh urmë e madhe dhe pastaj…

U duk si fundi i botës?! Dalin r aportimet e sakta, ja çfarë ndodhi në Turqi sot pasdite: Në fillim u dëgjua një zh urmë e madhe dhe pastaj…

U duk si fundi i botës?! Dalin r aportimet e sakta, ja çfarë ndodhi në Turqi sot pasdite: Në fillim u dëgjua një zh urmë e madhe dhe pastaj…

Një st uhi e rrallë rëre përfshiu rrethet Polatli dhe Haymana në kryeqytetin Ankara, duke lënë të lë nduar gjashtë vetë.

Banorët u kapën nga pan iku ndërsa stu hia e rërës g oditi dy vendet rreth 15:00 duke bërë ditën – natë, sipas të përditshmes Hürriyet.

Guvernatori i Ankarasë, Vasip Şahin tha se gjashtë vetë u lën duan lehtë, ndërsa autoriteti shtetëror i m eteorologjisë lëshoi al arm të shiut dhe st uhisë më parë gjatë ditës.
www.facebook.com/watch/?v=677124186488139&extid=5WzJcIHTm41Yctab

Leave a Reply