Turqia i dhuron FSK’së pajisje u shtarake me vlerë mbi 700 mijë dollarë

Turqia i dhuron FSK’së pajisje u shtarake me vlerë mbi 700 mijë dollarë

Turqia i dhuron FSK’së pajisje u shtarake me vlerë mbi 700 mijë dollarë

Në ambientet e kazermës „Adem Jashari“ të FSK’së në Prishtinë, dje u mbajt ceremonia e pranim-dorëzimit të një donacioni nga Republika e Turqisë për Forcën e Sigurisë së Kosovës, (FSK) në vlerë financiare prej 742,904.00 dollarë.Ky donacion ka në përbërje: veshmbathje dhe shtretër fushor si dhe pajisje tjera teknike.

Në ceremoninë e pranim ishte i pranishëm edhe k omandanti i Komandës së L ogjistikës të FSK’së, gjeneral brigade Naim Haziri, atasheu ushtarak i Turqisë në Kosovë, koloneli Ismail Cenkeri Ersoz dhe drejtori i Departamentit të Logjistikës në MM, kolonel Mentor Zejnullahu.Pas nënshkrimit të d okumenteve, gjenerali Naim Haziri, ka falënderuar Qeverinë e Turqisë, si dhe atasheun ushtarak për përkrahjen e vazhdueshme për FSK’në.

Leave a Reply