Tugjmani për Bekim Berishën: Ky ushtar i Kosovës vlen sa 1000 ushtarë

Tugjmani për Bekim Berishën: Ky ushtar i Kosovës vlen sa 1000 ushtarë

Tugjmani për Bekim Berishën: Ky ushtar i Kosovës vlen sa 1000 ushtarë

Bekim Berisha është krenaria e Kroacisë, e Kosovës dhe e B & H-së. Është i vetmi u shtar i dekoruar nga tre presidentë, e për artin e tij të l uftës flitet edhe sot, 22 vjet pas rënies . Kroatë e kanë quajtur Shok e në Kosovë njihet si “Abeja”. Franju Tugjman:

“Ky l uftëtar vlen sa 1000 ushtarë”, kishte thënë Tugjman për Shokun. “Berisha është njëri nga ushtarët më të mirë dhe më besnikë që e kam takuar ndonjëherë”, ka deklaruar gjenerali Janko Bobetko.

Leave a Reply