Tregon gjilanasja tm errin që përjetuan pas vd ekjes së babait nga koronavirusi

Tregon gjilanasja tm errin që përjetuan pas vd ekjes së babait nga koronavirusi

Tregon gjilanasja tm errin që përjetuan pas vd ekjes së babait nga koronavirusi

Per gjithe perjetimet qe i kalova , deri sa te percolla te v arri Babe , mbas veti e kisha nje laps dhe nje leter . Le ta kuptojn te gjithe , cka eshte me jetu e me vd ek ne Kosove .

Po e filloj me tregu tm errin e dites kur me vd iq Baba . 12 gu sht ora 16:30 e Merkur .Sipas protokollit shtetror , nuk guxum me livrit Trupin e babes prej vendit ku ka ndrru jete .Nuk guxum me ja la trupin as me vesh me rroba te reja . Sna lane me ja hek as rrobat qe i boni uje te lagta nga v ujtjet qe i shk aktojke sm undja .

Leave a Reply