Traktori e zë poshtë, ndrron jetë 20-vjeçari shqiptar

Traktori e zë poshtë, ndrron jetë 20-vjeçari shqiptar

Traktori e zë poshtë, ndrron jetë 20-vjeçari shqiptar

Sipas burimeve bëhet me dije se 20 vjecari kishte marrë borxh nga një i njohur një traktor dhe do të shkonte të punonte disa toka. 20 vjeçari shqiptar ka hum,bur je,tën ditën e sotme në Greqi në Megaplatano, afër Lamis. Dy zja,rrfikë,se kanë shkuar në vendngjarje për të shpë,tuar 20 vjeçarin që në rrethana ende të paqarta, traktori e ka zënë poshtë, por ka qenë shumë vonë.me pas ndodhi.

Sipas burimeve bëhet me dije se 20 vjecari kishte marrë borxh nga një i njohur një traktor dhe do të shkonte të punonte disa toka. 20 vjeçari shqiptar ka hum,bur je,tën ditën e sotme në Greqi në Megaplatano, afër Lamis. Dy zja,rrfikë,se kanë shkuar në vendngjarje për të shpë,tuar 20 vjeçarin që në rrethana ende të paqarta, traktori e ka zënë poshtë, por ka qenë shumë vonë.me pas ndodhi.

Leave a Reply