Trágjike ne Itali! Shqiptari humb je tën në aksi dent ditën e ditëlindjes (Emri)

Nje aks ident tr agjik i ka marre je ten nje shqiptari, rezident prej shume vitesh ne Itali.
Mediat italiane shkruajne sot se aksidenti fa tal ka ndodhur mengjesin e sotem ne autostraden ne drejtim te Bolonjes.

Vik tima ishte banor ne Rosolina, shqiptar i identifikuar me emrin Sokol Keci, i cili hum bi je ten pikerisht sot, ne diten e tij te lindjes, kur mbushte 46 vjeç.

Ai doli nga rruga, u perpl as me pjesen anesore te saj dhe me pas u perpl as edhe me nje automjet tjeter. Pla get e marra ishin te medha dhe i shkaktuan vde kjen e menjehershme.

Nderkohe qe shoferi tjeter u shtrua ne spital, po jo ne gjendje kritike.

Leave a Reply