T’ragjedi në Bullgari/ Aksídentohet minibusi me pasagjerë nga Kosova, ka edhe të …

Mëngjesi i sotëm ishte f atal për një 45-vjeçar nga Kosova.

Ai vdiq në vend pas një a ksidenti në autostradën Maritsa në Bullgari.

Ai po ngiste një minibus ku në të ishin edhe tre persona të tjerë, të cilët morën l ëndime,

Njëri prej tyre u p lagos rëndë dhe u vendos në Repartin e Neurokirurgjisë në Spitalin Haskovo, kurse dy të tjerët u ekzaminuan dhe u lanë për trajtim në shtëpi.

A ksidenti ndodhi në orën 4 të mëngjesit, saktësoi Ministria e Brendshme.

Minibusi me pasagjerët nga Kosova u rrotullua dhe arsyet ende nuk dihen, raporton Haskovo.

error: Alert: Content is protected !!