Tra gjedi për aktoren e njohur për shqiptarët, gjen djalin e saj të vd ekur në shtëpi

Tra gjedi për aktoren e njohur për shqiptarët, gjen djalin e saj të vd ekur në shtëpi

Tra gjedi për aktoren e njohur për shqiptarët, gjen djalin e saj të vd ekur në shtëpi

Aktorja e njohur turke, qe beri per vete edhe shqiptaret, Hümeyra Akbay është tr.onditur nga vd.ekja e djalit të saj 47-vj eçar, Sadik Bigat, në apartamentin e tij.

Sipas gazetës turke “Hürriyet Daily News”, Hümeyra kishte dy ditë që kishte hu mbur kontaktet me të. Ajo vendosi të shkonte në shtëpinë e tij për ta kontrolluar dhe e gjeti të vd.ekur. Nuk dihet ende shkaku i vd.ekjes, por dy.shohet se mund të ketë pësuar një su.lm në z emër. Gazeta konfirmoi se fun.erali do të zhvillohet sot.

Leave a Reply