Tr onditet Zvicra… Ja Ngjarja E K eqe Nga Kantoni Zurich

Tr onditet Zvicra… Ja Ngjarja E K eqe Nga Kantoni Zurich

Tr onditet Zvicra… Ja Ngjarja E K eqe Nga Kantoni Zurich

Të hënën në mëngjes, në një makinë të parkuar në Uitikon (ZH) janë gjetur tre trupa të pajetë. Sipas Pol icisë së Kantonit të Cyrihut, vi ktimat janë një grua dhe dy fëmijët e saj, shkruan sda.ch.

Një kalimtar ka gjetur ku.fomat në orën 7:30 të mëngjesit në një pyll . Punëtorët e alarmuar të shpëtimit kanë mundur të përcaktonin vetëm humbjen e jetes se gjermanes 30-vjeçare dhe dy vajzave të saj 4-vjeçare. Sipas të dhënave të disponueshme, mund të supozohet se nëna, e cila jeton në Gjermani, ka hyrë në Zvicër me fëmijët e saj të dielën. Pastaj ajo u ka marre jeten binjakeve e saj dhe vetes atje, shkruan policia e kantonit.

Leave a Reply