Tr onditet përsëri ZVICRA, H umbin jetën 10 Pesona… E Papritur çfarë ka ndodhur

Tr onditet përsëri ZVICRA, H umbin jetën 10 Pesona… E Papritur çfarë ka ndodhur

Tr onditet përsëri ZVICRA, H umbin jetën 10 Pesona… E Papritur çfarë ka ndodhur

Një çështje kr imn, ale është hapur kundër një prodhuesi të djathit në Zvicrën qendrore pas një seri h umbje jetesh të lidhura me hel mimin nga listeria.Ai ak uzohet për marrje jete nga pakujdesia dhe l ëndime trupore, si dhe për kundërshtim të Aktit Federativ për Ushqime, tha Prokurori i Përgjithshëm i kantonit Schwyz të enjten, raportojnë mediat zvicerane.

Djathi i inf ektuar nga pa togjeni i listeria u sh it në një periudhë dy vjeçare nga prodhuesi, i cili që nga ajo kohë është mbyllur.Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm në Schwyz njoftoi se hetimet filluan në vitin 2018. U vërejtën rreth 34 raste gjatë dy viteve, me dhjetë nga këta 34 pac ientë që vd isnin.

Leave a Reply