‘Ti je ndryshe nga ne të gjithë’, i ati përl.ot Arbana Osmanin me fjalët më të ndj.era

‘Ti je ndryshe nga ne të gjithë’, i ati përl.ot Arbana Osmanin me fjalët më të ndj.era

‘Ti je ndryshe nga ne të gjithë’, i ati përl.ot Arbana Osmanin me fjalët më të ndj.era

Mbrëmjen e djeshme ishte pu.ntata finale e pr.ogramit “Dua të të bëj të l.umtur”. Stafi surprizoi moderatoren Arbana Osmani, duke i sjellë të atin në stu.dio.Moderatorja dhe babai, zoti Demir Osmani ishin për herë të parë së bashku në një studio televizive. Ai u shpreh se është shumë krenar për të bijën pasi është kthyer në model për të gjithë.

“Për mua është kr.enari që tashmë kur shkoj diku nuk më njohin më si Demiri, por si babai i Arbanës. Jam tepër i lu.mtur që ti je shndë.rruar në një mo.del, prandaj të them vazhdo në këtë rrugë sepse kjo është rruga e duhur. Ti je ndryshe nga ne të gjithë, sepse je bamirëse, prandaj jam shumë po shumë krenar për ty”, tha zoti Demir, duke përl.otur të bijën.

Leave a Reply