“Ti gëzosh miliardat që ke bërë”, Rama shp ërthen ndaj qytetarit: Koka jote boshe…

“Ti gëzosh miliardat që ke bërë”, Rama shp ërthen ndaj qytetarit: Koka jote boshe…

“Ti gëzosh miliardat që ke bërë”, Rama shp ërthen ndaj qytetarit: Koka jote boshe…

Kryeministri Edi Rama ishte sot në shtëpinë e parë të rindërtimit e cila i përket familjes Allaraj, të cilët tashmë do jetojnë në një banesë të re pasi t ërmeti i 26 nëntorit e shk atërroi të tyren. Të shumta kanë qenë r eagimet nga qytetarët në rrjetin social të kryeministrit Rama.

“Fukaraj ta gezoj shtepin e re edhe juve ti gezoni miljardad qe keni ber”, i shkruan një ndj ekës. Rama i përgjigjet: “miliardat e mendjes se atyre qe gjejne koka bosh koken tende dhe i mbushin me llumin e gojes se tyre!”

Leave a Reply