Thirrja a larmuese e Drejtoreshës së P ulmologjisë: Zgjohuni o njerëz se i morët familjarët në qafë!

Thirrja a larmuese e Drejtoreshës së P ulmologjisë: Zgjohuni o njerëz se i morët familjarët në qafë!

Thirrja a larmuese e Drejtoreshës së P ulmologjisë: Zgjohuni o njerëz se i morët familjarët në qafë!

Në këtë dokumentar janë sjellur pamje ekskluzive brenda Klinikës Infektive, ku kanë dhënë rrëfimet e tyre shumë pac ientë me ko ronavirus.Rukije Mehmeti, Drejtoreshë e Klinikës së Pul mulogjisë, u ka bërë apel të gjithë qytetarëve që të kenë kujdes dhe mos të jetë shkaktarë të bartjes së viru sit COVI D-19, nëpër shtëpitë e tyre.

Ajo ka kon firmuar se ekipet mje kësore janë në gjendje të rëndë nga puna e madhe që është bërë tash e disa muaj.“Mendoni o njerëz, që ju jau keni çu vi rusin në shtëpi. Deri kur kështu ma. Na nuk jau kemi pru virusin nëpër shpija, por ju vetë.Ruanu bre. Ne e kemi zgjedh këtë profesion, si ushtari që e ka zgjedh pu shkën me l uftu edhe na e kemi zgjedh këtë profesion.

Leave a Reply