Televizioni publik gjerman: Në Kosovë k oronavirusi ka dalë jashtë kontrolle – Çdo ditë ndodhin nga 12 vd ekje

Televizioni publik gjerman: Në Kosovë k oronavirusi ka dalë jashtë kontrolle – Çdo ditë ndodhin nga 12 vd ekje

Televizioni publik gjerman: Në Kosovë k oronavirusi ka dalë jashtë kontrolle – Çdo ditë ndodhin nga 12 vd ekje

Televizioni Publik gjerman “ZDF” ka raportuar për situatën me ko ronavirus në Kosovë. Mediumi gjerman në raportimin e tij thekson se nga afër 2 milionë banorë sa ka Kosova, ndodhin çdo ditë nga 12 vd ekje nga COV ID-19.

Raportimi shton se ngritja e numrit të të inf ektuarve dhe të vdekurve vjen si pasojë e çlirimit të masave an ti-COVI D nga qeveria në fillim të qe rshorit. “ZDF” po ashtu përshkruan edhe gjendjen e r ëndë nëpër spitale, duke theksuar se ka mungesë të respiratorëve.

Leave a Reply