Te shtena me a rme zj arri ne Shtepine e Bardhe / Donald Trump nxirret me shpejtesi jashte !!

Te shtena me a rme zj arri ne Shtepine e Bardhe / Donald Trump nxirret me shpejtesi jashte !!

Te shtena me a rme zj arri ne Shtepine e Bardhe / Donald Trump nxirret me shpejtesi jashte !!

Presidenti amerikan Donald Trump u mor papritmas nga dhoma e konferencës së Shtëpisë së Bardhë të hënën për shkak të një të shtëne me a rmë zj arri aty pranë.Presidenti ishte vetëm disa minuta në konferencën e tij të përditshme për koronavirus virusit, kur konferenca iu ndërpre dhe iu kërkua të dilte nga dhoma, njofton Klan Kosova.Trump u kthye shpejt dhe tha se të shtënat jashtë Shtëpisë së Bardhë ishin “nën kontroll”.

Leave a Reply