Të prek shpirtin kjo histori/ Nëna e sëmurë me kan cer i jep lamtumirën djalit me sindromën down, o zot sa e dhi mbshme

Të prek shpirtin kjo histori/ Nëna e sëmurë me kan cer i jep lamtumirën djalit me sindromën down, o zot sa e dhi mbshme

Të prek shpirtin kjo histori/ Nëna e sëmurë me kan cer i jep lamtumirën djalit me sindromën down, o zot sa e dhi mbshme

Një grua e sëm urë rëndë është përballur me një situatë shumë të pakë ndshme – ajo është përqafuar dhe përshëndetur për herë të fundit me birin e saj me sindromën Down.29-vjeçares Sammi Fox i kanë mbetur edhe pak ditë jetë, pasi u diagnostifikua me ka ncer, transmeton Telerafi.

Ajo ka publikuar në Facebook një mesazh emocionues, për t’i treguar familjarëve dhe miqve se sa shpejt ka “për paruar” sëm undja e saj, dhe si është përballur me momentin kur është dashur t’i japë lamt umirën djemve Bobby 5-vjeç dhe Kai, 13.

Por, pasi që kjo video u shpërnda, një grua kishte kuptuar se kafsha e saj e preferuar është njëbrirëshi, dhe kështu vendosi t’ia dërgojë në dhomën e spi talit

Leave a Reply