Të këputin shpirtin/ Dhëndri së muret me koronavirus para dasmës, nusja shkon me vello dhe fustan të bardhë në s pital

Të këputin shpirtin/ Dhëndri së muret me koronavirus para dasmës, nusja shkon me vello dhe fustan të bardhë në s pital

Të këputin shpirtin/ Dhëndri së muret me koronavirus para dasmës, nusja shkon me vello dhe fustan të bardhë në s pital

Grace Leimann dhe Carlos Muniz, çifti nga Texasi në SHBA, kishin datën e ma rtesës në mes të ko rrikut. Por, dhëndri u inf ektua me COVI D-19 dhe gjendja e tij u përk eqësua duke ia pamundësuar ma rtesën.

Gjendja e Carlos vetëm sa po përk eqësohej në sp ital dhe më pas u desh të transferohej në r eanimacion. E fejuara e tij, Grace ishte konsultuar me një nga mjekët e spitalit për t’i bërë atij be fasinë e jetës.Grace veshi fustanin e nusërisë dhe në koordinim me mjekun kujdestar vendosi të futej në dhomën e të dashurit. Atij i kishte përgatitur një kostum montazh duke ia vënë mbi shtrat. Familjarët e Carlos ishin të ftuarit e vetëm në këtë ceremoni mbresëlënëse. Ajo iu afrua të dashurit tek shtrati në spi tal duke mos i lejuar të flasë por duke i konfirmuar se janë të martuar që nga ai mo ment.

Leave a Reply