Të gjithë Spanjën e qoj në pesh Vjosa me deklaraten e fundit. Nuk la gjë pa i përmendur…?

Të gjithë Spanjën e qoj në pesh Vjosa me deklaraten e fundit. Nuk la gjë pa i përmendur…?

Presidentja e Kosoves Vjosa Osmani ka dhene nje interviste per median spanjolle El Pais ne te cilen ka folur per bashke punimin e Spanjes me Kosoven ne te ardhmen. Osmani ka per mendur edhe incidentin qe ka ndodhur kur emri i Kosoves ishte shenuar me shkronja te vogla ne lojen kualikuese per Kupen e Botes.

Shefja e shtetit po ashtu ia ka kujtuar Spanjes per fshirjen e Natos kunder Serbise, kur aleanca veriatlantike eshte udhehequr nga nje spanjoll.

Asnje qytetar i Kosoves nuk eshte ndier mire per ate incidentt sepse ne besojme qe sporti duhet ti bashkoje njerezit dhe jo e kunderta, nuk duhet te kete politike ne sport. Ishte mjaft per keq ardhje.

Shpresoj qe kjo episode te mbetet prapa nesh dhe te kemi mundesi me te mira per te bashke punuar ne te ardhmen e afert, duke konsideruar se Kosoven çfare eshte dhe do te mbetet gjithmone, eshte shprehur Vjosa.

error: Alert: Content is protected !!