Të dridhet buza nga emocionet/ Pas 100 viteve burri më në fund merr pasaportën shqiptare, oh sa lumturi për të

Të dridhet buza nga emocionet/ Pas 100 viteve burri më në fund merr pasaportën shqiptare, oh sa lumturi për të

Të dridhet buza nga emocionet/ Pas 100 viteve burri më në fund merr pasaportën shqiptare, oh sa lumturi për të

Emociunuese ajo qe ka ndodhur me kete burre ne moshe.
Olti Curri ka publikuar videon prekëse të një të moshuari, i cili është pajisur me pasaportë shqiptare, pas rreth 100 vitesh.

Sipas blogerit, ai është larguar shumë herët nga Shqipëria dhe në periudhën e komunizimit i është refuzuar marrja e nënshtetësisë.

“Zoteria ne video emigroi nga Shqiperia ne vitet e komunizmit duke ju privuar nenshtetesia shqiptare. Tani qe po mberrin ne 100 vjetorin e tij ai mori pashaporten duke u rikthyer ne shtetas shqiptar”, shkruan Olti në postimin e tij.

Ndërkohë që siç shihet edhe në video, zotëria puth pasaportën shqiptare, të cilën mund ta marrë pas kaq shumë vitesh.

Leave a Reply