Tash investimi i madh qe do ndryshoje Rrugen e Kombit, E ben publike Edi Rama

Tani investimi i madh qe do ndryshoje Rrugen e Kombit, E ben publike Edi Rama. Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka bërë të ditur se po vazhdojnë punimet në Rrugën e Kombit. Rama ka publikuar një postim në llogarinë e tij në ku dhe ka treguar se ura do të jetë e varur në gjatësi 310 metra.

Vijon pa ndërprerje puna për veprën e munguar të Rrugës së Kombit, Urën e Madhe të Kukësit mbi Drin ura do te jete e varur në 310 m gjatësi dhe struktura e saj mbajtese kryesore.

Do te jete një element mbresëlënës prej çeliku special, me hapesirë 270m dhe lartesi 50m”, ka shkruar Rama.

error: Alert: Content is protected !!