Tani është në super formë, por shikoni pak se si dukej Eli Fara në vitet në vitet 90’

Tani është në super formë, por shikoni pak se si dukej Eli Fara në vitet në vitet 90’

Tani është në super formë, por shikoni pak se si dukej Eli Fara në vitet në vitet 90’

Eli Fara është një ndër këngëtaret më të mira shqiptare dhe të shumtë janë ndjekësit e muzikës që ben ajo. Çdo këngë e saj shndërrohet ne HIT edhe pse një zhanër i muzikës folk.

Madje mund të themi se Elin shumë vajza të reja me siguri e kanë zili për bukurinë edhe format trupore. Koha shihet të këtë ndalur për Farën pasi edhe sot ajo duket më e re se kurrë. Sot në media po qarkullojnë edhe disa foto ku shihet Eli në vitet ’90.

Leave a Reply