Ta këput shpirtin/ Babai i 15-vjeçares ka mbi një muaj që futet në lumë kërkon trupin e të bijës, bërtet se i qan zemra: A moj bija ime!

Ta këput shpirtin/ Babai i 15-vjeçares ka mbi një muaj që futet në lumë kërkon trupin e të bijës, bërtet se i qan zemra: A moj bija ime!

Ta këput shpirtin/ Babai i 15-vjeçares ka mbi një muaj që futet në lumë kërkon trupin e të bijës, bërtet se i qan zemra: A moj bija ime!

Një video e publikuar së fundmi në internet ka th yer zemrat e të gjithë atyre që e kanë parë. Në pamje shihet një baba i cili nuk heq dorë së kërkuari vogëlushen e tij e cila në datën 1 shtator u mb yt në lumin Adda në parkun Bartesaghi në Sondrio.

Ai çdo ditë shkon te lumi, zh ytet dhe bërtet përmes shkëmbinjëve vajzën e tij Hafs e cila ishte vetëm 15 vjeç.

Tragj edia ndodhi gjate pasdites të 1 shtatorit ku adoleshentja u zh duk nga sytë e të afërmve të saj. Kërkimet po vazhdojnë më ditë të tëra, mirëpo deri tani asnjë she një nga trupi i 15 vjeçares.

Leave a Reply