T r on diten Tiranën, dalin detajet e reja, ja çfarë bëri Dhurata dhe i ati 30 minuta para ek zek ut imit të Kudret Saliajit

Detaje të reja kanë dalë në dritë nga v r a s ja që t r on di ti Tiranën dy ditë më parë, ku mbeti i v r a rë shtetasi Kudret Saliaji.

Mësohet se autori i ngjarjes, Mexhit Picari dhe e bija, Dhurata Saliaj, kanë vëz hguar për rreth 30 minuta para v r a sj es të gjitha lëvizjet e Saliajt, dhe kanë bashkëpunuar së bashku. Po ashtu, babë e bijë kanë bërë deklarata kontradiktore para h etuesve, duke mos qenë koherent në deklarime.

Picari ka deklaruar që në lokal ka qenë i ulur në një prej tavolinave i vetëm, përkundër nga deklarimet e Dhuratës, e cila ka deklaruar se ka qenë me të atin në tavolinë. Mexhit Picari është shprehur se kur po qëndronte në tavolinë është futur në lokal Kudreti, i cili sipas Picarit, është afruar dhe e ka sh arë. Picari më tej është shprehur se duke ditur sa i dh u n s hëm është Kudreti, ka nxjerr a r m ën, të cilën ka thënë se e kishte pa kar ik ator.

“E kam mbushur, kam vendosur k a ri kat orin dhe më pas kam q ë lluar në drejtim të dhëndrit”, ka thënë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!