T ërmeti 5.2 ballë që shkundi Greqinë, sizmiologu flet për l ëkundje të tjera të mëdha

T ërmeti 5.2 ballë që shkundi Greqinë, sizmiologu flet për l ëkundje të tjera të mëdha

T ërmeti 5.2 ballë që shkundi Greqinë, sizmiologu flet për l ëkundje të tjera të mëdha

Një t ërmet me magnitude 5.2 ballë shkundi sot ishullin e Hydrës, në Greqi. Megjithatë l ëkundjet u ndjenë edhe në z onat përreth si Ciklada, Kretë dhe Attica.Media greke “Zougla” kontaktoi Departamentin e Zjarrit dhe Autoritetet e Hydras, të cilët bëjnë të ditur se deri në këto mo mente nuk r aportohet për të l ënduar, apo dëme materiale.

Sizmiologu grek Efthymios Lekkas tha se qytetarët nuk duhet të shq etësohen.“Midis Hydra dhe Milos tipari kryesor është thellësia e konsiderueshme, është një t ërmet në thellësi, u ndje natyrisht në Attica, Argolida, Laconia, Crete dhe ishujt përreth, por nuk mund të lidhet me sizmicitetin sipërfaqësor. Ne nuk do të kemi një tërmet më të madh. Nuk ka asnjë arsye për shq etësim,” tha Efthymios Lekkas.

Leave a Reply