T ërmet në Shqipëri, mëngjesi nis me lëkundje toke, ja ku ishte epiqendra dhe magnituda

T ërmet në Shqipëri, mëngjesi nis me lëkundje toke, ja ku ishte epiqendra dhe magnituda

T ërmet në Shqipëri, mëngjesi nis me lëkundje toke, ja ku ishte epiqendra dhe magnituda

Mengjesi i dites se sotme ka nisur me nje lekundje sizmike ne qarkun e Elbasanit. Lekundjet janë regjistruar në vendin tonë në orën 06:23 të mëngjesit dhe nuk eshte raportuar asgje dem.

Lëkundjet ishin normale me magnitudë 4 dhe kohezgajtja ishte e shkurter. Sipas ESMC epiqendra ishte 15 km larg Adriatikut. Mengjesi i dites se sotme ka nisur me nje lekundje sizmike ne qarkun e Elbasanit. Lekundjet janë regjistruar në vendin tonë në orën 06:23 të mëngjesit dhe nuk eshte raportuar asgje dem.

Leave a Reply