Super lajm për Shqipërinë dhe botën… o sa lajm i mrekullueshem, Mjeku i njohur e thotë troç: Nuk ka me….

Super lajm për Shqipërinë dhe botën… o sa lajm i mrekullueshem, Mjeku i njohur e thotë troç: Nuk ka me….

Super lajm për Shqipërinë dhe botën… o sa lajm i mrekullueshem, Mjeku i njohur e thotë troç: Nuk ka me….

Një lajm shumë i mirë është dhënë sot nga mjeku i njohut ep idemiolog, Ilir Alimehmeti. Përmes një postimi në rrjetet sociale, ai është shprehur se sa i përket situatës së k oronavirusit, kurba e jeteve te hu mbura në Shqipëri dhe botë jane duke rene ndjeshem.

Ai ka bërë një krahasim me periudhën m ars-pr ill, dhe thotë se shumica dërrmuese e shteteve që kanë pësuar një valë të parë shfaqin tani një kuadër shumë më të mirë të rezultateve të in fektimit nga koronavirusi / hapeni marketingun vazhdoni me pamjet

Leave a Reply