Studentet që jetonin me qerа blejnë një divаn për 20 mijë lekë, por brenda tij fsh ihej një s ekret i pаim agjinueshem

A jeni gati për të gjetur se çfarë kanë gjetur tre qiramarrës në një di van të vjetër? Le ta zbulojmë menjëherë së bashku: një
nga avantazhet e jetesës me dikë tjetër në një apartament është padyshim ndarja e shpenzimeve. Në këtë kontekst,
megjithatë, nuk janë vetëm faturat, por edhe artikujt e tjerë që blini, pavarësisht nëse është një di van ose një frigorifer.

Një ditë këta tre studente, të cilat jetojnë në Nju Jork, kanë vendosur se ishte koha për të blerë një di van të ri, kështu që
ata shkuan në tregun e mobiljeve të përdorura dhe e blenë atë me një çmim mjaft të lirë.
Në fakt, ata shpenzuan jo më shumë se njëzet dollarë, por nuk mund ta imagjinonin dot atë që ishte e fshehur brenda tij! Njëmuaj pas blerjes ata vunë re se kishte diçka të çudi tshme, kështu që ata vendosën të hapnin një zinxhir dhe gjetën disa zarfë. Kur njëra nga vajzat hapi një zarf, ajo u habit kur gjeti 4.000 dollarë!

Gjithashtu dy vajzat e tjera, të cilët tërhoqën të gjitha zarfat e tjerë në fund të numërimit bënë një llogaritje totale prej 40.800 dollarë! Unë do të thoja jo k eq…shkruan ShkodraNews. Megjithatë tre vajzat nuk e dinin se çfarë të bënin kështu ata vendosën të pyesin prindërit e tyre për këshilla. Ata u përgjigjën: Mos i shpen zoni ato para. Sigurisht, tundimi
për t’i vënë ato në xhepat e tyre ishte shumë i fortë, por përkundër kësaj ata vendosën të dëgjonin prindërit e tyre.

error: Alert: Content is protected !!