Sot përfundon fushata zgjedhore

Në mesnatë përfundon fushata zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme parlamentare që do të mbahen të dielën më 14 shkurt.

Partitë politike në vend, edhe sot kanë kohë që të kryejnë premtimet dhe t’u bëjnë thirrje qytetarëve që të votojnë partitë e tyre.

Ndërsa, dita e nesërme është heshtje zgjedhore.

Të dielën duke filluar nga ora 07:00 hapen qendrat për vendvotime, ku qytetarët mund të hedhin në kutitë e votimit votën për kandidatët që kanë zgjedhur.

Për dallim nga zgjedhjet e tjera, kjo fushatë ka qenë më e shkurtër për shkak të pandemisë COVID-19. Kjo fushatë ka filluar më 3 shkurt dhe përfundon sot më 12 shkurt.

error: Alert: Content is protected !!