Sondazhi: Qeverisë në Kosovë i besojnë 92%, opozitës 2%! (Video)

-Një intervistë e dobishme dhe e vlerësuar me gazetarin, opinionistin, analsitin, Enver Robelli!

-Gazetari Robelli i ftuar në Desku, në KTV te Agron Bajrami!

-Opinione interesate për të gjithë partitë politike në Kosovë

-Roli i opozitës në Kosovë në kohë të Qeverisë stabile të udhëhequr nga Albin Kurti

-Robelli jep të dhëna nga intervistat dhe takimet me Hashim Thaçin

-Ai sjell opinionin e tij për qeverinë Kurti

-Pastaj me interes është opinioni i Robellit për Donika Gërvallë dhe rolin e saj për afirmin e çështjes kombëtare në diaspor!

Më shumë informacione në këtë intervistë, ku edhe jep sondazhi për besimin ndaj qeverisë Kurti!Kështu, sipas sondazhit, qeveria Kurti gëzon një mbështetje prej 92% dhe opozita 2%!

Videomateriali

error: Alert: Content is protected !!