S’ndalet me këngëtari shqiptar pas këngës me fjalë banale: O ma hëngsh pi dhe ti kaaa, ja ça ka bërë tani…

S’ndalet me këngëtari shqiptar pas këngës me fjalë banale: O ma hëngsh pi dhe ti kaaa, ja ça ka bërë tani…

S’ndalet me këngëtari shqiptar pas këngës me fjalë banale: O ma hëngsh pi dhe ti kaaa, ja ça ka bërë tani…

Reperi nga Ferizaj, Gramoz Aliu, i njohur si Mozzik, ka nisur një turne për të promovuar albumin e ri.
SHARE TWEET SHARE EMAIL COMMENTS
Reperi nga Ferizaj, Gramoz Aliu, i njohur si Mozzik, ka nisur një turne për të promovuar albumin e ri.

Ai sot ka qëndruar në qytetin e Mitrovicës ku është takuar me qindra fansa të tij.

Kjo ndërmarrje e tij për të grumbulluar njerëz vjen në kohën e pandemisë së COVID-19 kur tubimet janë të ndaluara.

Leave a Reply