S’lanë gjë pa i thënë, Vesa Luma iu kthen përgjigje publike serbëve

S’lanë gjë pa i thënë, Vesa Luma iu kthen përgjigje publike serbëve

S’lanë gjë pa i thënë, Vesa Luma iu kthen përgjigje publike serbëve

Këngëtarja shumë e dashur për publikun, Vesa Luma, njëjtë si shumë personazhe të tjerë të njohur, u angazhua në thirrjen ndaj “A pple” për të vendosur Kosovën në hartë. Menjëherë pas veprimit të saj, ajo ka marrë komente negative dhe kr itika të ndryshme nga përdoruesit serbë të rrj etit.

Me anë të një postimi në Ins tastory, Vesa iu ka kthyer një përgjigje publike.“E dini si është puna? Unë mundem të punësoj dikë me nejt gjithë ditën duke iu bll okuar, ama fillimisht dua t’ia bëj botës me dije se çfarë rrace jeni ju…ju vazhdoni! Go ogle tra nslate nëse doni ta kuptoni (ose më mirë mësojeni gjuhën shqipe, pse jo…është një ndër gjuhët më të vjetra në botë)”, ka shkruar Vesa.

Leave a Reply