SKANDAL0ZE: E rre zikon fëmijën duke e lëkundur jashtë tarracës së një ndërtese në kryeqytetin shqiptar

SKANDAL0ZE: E rre zikon fëmijën duke e lëkundur jashtë tarracës së një ndërtese në kryeqytetin shqiptar

SKANDAL0ZE: E rre zikon fëmijën duke e lëkundur jashtë tarracës së një ndërtese në kryeqytetin shqiptar

Shpesh herë hasim në pamje të çuditshme, të veprimeve të njerëzve të ndryshëm. Por siç duket dikush së fundi mendoi të argëtonte veten dhe fëmijën, por në fakt po e rrezi/konte atë.

Në një prej ndërtesave të Fushë-Kosovës, dikush po e luhaste fëmijën jashtë tarrace, madje aq shumë sikur të ishte një kukull. Në videon e dërguar në Indeksonline shihet se si duke e mbajtur me duar, fëmija lëkundet herë para herë prapa duke e rrez ikuar të bije nga lartë. Për më tepër shi koni vid eon dhe vlerësoni vetë rre zikun që mund t’i kanoset këtij fëmije. shi ko vi deon me po sht KE TU

Leave a Reply