SK ANDAL: Zyrtari i lartë i Policisë “kapet” mat në një Motel, ishte me uniformë dhe në orar të punës

SK ANDAL: Zyrtari i lartë i Policisë së Kosovës “kapet” mat në një Motel, ishte me uniformë dhe në orar të punës

SK ANDAL: Zyrtari i lartë i Policisë së Kosovës “kapet” mat në një Motel, ishte me uniformë dhe në orar të punës

Një zyrtar i lartë i Policisë së Kosovës, me gradën kapiten, është zënë gjatë orarit të punës në një motel në qytetin e Prizrenit, shkruan Gazeta Blic.Sh.K. (emër i njohur për redaksinë), është kapur nga Inspektoriati Policor, në një nga motelet e Prizrenit, duke kryer marrëdhënie s eksuale.

Burime të Gazeta Blic, bëjnë të ditur se zyrtari policor kishte qenë në detyrë zyrtare, madje edhe me uniformë.E gjithë ngjarja ka ndodhur të martën rreth orës 17:00 të pasditës.Inspektoriati e ka suspenduar zyrtarin policor për këtë gjest, teksa priten të merren vendime të tjera ndaj tij.

Leave a Reply