Situata nga COVI D-19! Flet kr yeinfermierja e Inf ektivit: Është tm err të shohësh kur kërkojnë

Situata nga COVI D-19! Flet kr yeinfermierja e Inf ektivit: Është tm err të shohësh kur kërkojnë

Situata nga COVI D-19! Flet kr yeinfermierja e Inf ektivit: Është tm err të shohësh kur kërkojnë

Situata nga p andemia e COVI D-19 në Shqipëri vijon të paraqitet e v ështirë teksa vetëm në 24 orët e fundit janë shënuar 4 vi ktima dhe 117 të inf ektuar.Kryeinfermierja e Spitalit Inf ektiv, Merita Sefa tha për Eu ronews Albania se situata në sp itale paraqitet shumë e r ëndë sa tashmë as stafi mj ekësor nuk di më si ta shpjegojë.

“Ky është një v irus që ka tr onditur botën, edhe ne. Më vjen çudi kur shoh lokalet plot me njerëz të ço roditur, nëpër markete. Duket e pabesueshme, që çdo ditë shohin të vde kur dhe ka njerëz që ende s’e besojnë. Unë u kam thënë të vijnë vetë në sp ital, të vi shen si unë dhe të shohin çfarë po ndodh. Është tme rr të shohësh kur kërkojnë të ngopen me oks igjen dhe nuk mundesh”, u shpreh kr yeinfermieria.

Leave a Reply