“Si ua dhashë anglezëve vajzën dhe s’e pashë më”, flet e p ërlotur nëna nga Kuçova pas 23-vitesh

“Si ua dhashë anglezëve vajzën dhe s’e pashë më”, flet e p ërlotur nëna nga Kuçova pas 23-vitesh

“Si ua dhashë anglezëve vajzën dhe s’e pashë më”, flet e p ërlotur nëna nga Kuçova pas 23-vitesh

Ajo e dha të bijën për birësim kur e vogla sapo mbushi 1 vjeçe e disa muaj. Fëmija u mor nga një çift anglez në vitin 1993, ndërsa në atë kohë, Besikoja nga Kuçova dhe i shoqi i saj, u kërkoi çiftit anglez që herë pas here tu dërgonin foto e video të vajzës.

Situata ishte normale deri në vitin 1997, kohë kur Besikoja dhe familja e saj humbën kontaktin me çiftin anglez dhe nuk dëgjuan më asnjë gjë për të bijën. Mes lotësh, duke kujtuar skamjen, vuajtjen dhe dhimbjen e asaj periudhe, çka e detyroi në dhënien e fëmijës tek çifti i huaj, Besikoja tregon momentin kur u nda nga e bija, vetëm një vjeçe e disa muajshe.

Leave a Reply