SI TË ZBULONI PËR 5 MINUTA NËSE IPHONE-I JUAJ ËSHTË ORIGJINAL APO FALS

SI TË ZBULONI PËR 5 MINUTA NËSE IPHONE-I JUAJ ËSHTË ORIGJINAL APO FALS

SI TË ZBULONI PËR 5 MINUTA NËSE IPHONE-I JUAJ ËSHTË ORIGJINAL APO FALS

Shumë njerëz kur blejnë një celular të ri duan ta dinë nëse ai është origjinal apo dikush është duke i mashtruar. Nëse dëshironi të dini se mund ta kuptoni kur një iPhone është origjinal ose fals, duhet ta kontrolloni numrin e serisë të tij.

Për ta kontrolluar numrin serisë, ju mund të: Shkoni në Settings Më pas të shkoni në General Pastaj tek About Rrëshqisni poshtë dhe kontrollojeni numrin e serisë (Serial Number).Shënoni numrat dhe kontrollojeni vërtetësinë e tyre tek ky https://checkcoverage.apple.com numrin e serisë.Nëse thotë se numrat janë jovalid, atëherë iPhone i juaj është fals. Nëse ju del mesazhi që thotë “Na vjen keq por ky numër serie nuk është valid”, atëherë ka shumë gjasa që celulari juaj të jetë fals.

Leave a Reply