“ Si s’gjete burrë, ngele me qenin”, sipërmarrëses së njohur ia sjellin në ‘majë të hundës’

“ Si s’gjete burrë, ngele me qenin”, sipërmarrëses së njohur ia sjellin në ‘majë të hundës’

“ Si s’gjete burrë, ngele me qenin”, sipërmarrëses së njohur ia sjellin në ‘majë të hundës’

E ftuar në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte sipërmarrësja Adela Mesiti. Gjatë fjalës së saj në stu dio, Adela zbuloi se jeton e vetme së bashku me qenin e saj.

Pikërisht dhe për këtë sh kak nuk mund t’i shpë tojë dot fjalëve të njerëzve, të cilët i thonë që të lë mënjanë qenin dhe se tani ka ardhur koha të gjejë një burrë. Ndërkohë sipërmarrësja sqaroi se për këtë të dytën do të na duhet të presim dhe pak kohë. “Hë mi u ma rtove, ke bërë fëmijë. Unë jetoj vetëm me qenin tim. Edhe njerëzit shikojnë një t endencë tek unë, shiko të erdhi mosha duhet të ma rtohesh, mos u merr me qenin.

Leave a Reply