Si mundën si? Prindërit bënë g abimin e k eq dhe harruan pa të k eq fare djalin një 1 vjeç në makinë/ Më pas vogëlushi nuk…

Si mundën si? Prindërit bënë g abimin e k eq dhe harruan pa të k eq fare djalin një 1 vjeç në makinë/ Më pas vogëlushi nuk…

Si mundën si? Prindërit bënë g abimin e k eq dhe harruan pa të k eq fare djalin një 1 vjeç në makinë/ Më pas vogëlushi nuk…

Një ngj arje rë ndë r aportohet se ka ndodhur në Gjermani. Si r aporton ”Bild” një fëmijë një vjeç është lënë në makinë nga prindërit e tij.

Të Shtunën në mbrëmje në Solingen-Höhscheid rreth orës 5.30 pasdite, prindërit e tij e kishin lënë në makinë djalin e tyre ata kishin lënë edhe çelsin dhe djali kishte mbyllur veten brenda.

Kur prindërit e vunë re këtë gjë u lajmëruan menjëherë departamentin e zja rrfikësve. Gjashtë shërbime të u rgjencës, si dhe një mjek i ur gjencës shkuan aty, por qe e kot, makina nuk hapej.

Më pas është d ashur të thy ejnë një dritare e makinës që djali i vogël të shp ëtojë. Kjo gjë ka zgjuar rreth 30 minuta dhe prindërit kanë qenë në merak të madh, por falë Zotit djali është mirë tani.

Leave a Reply