Si Mendoni Cili Nga Mjetet Kalon I Pari? Te Shohim Nese Patenten E Keni Marre Me Mik, Apo Me Merite…

Si mendoni cili nga mjetet kalon i pari? Te shohim nese patenten e keni marre me mik, apo me merite…

A mendoni se jeni shofer i mirë? Në mediat sociale po qarkullon një ilustrim i një kryqëzimi që ka bërë konfuzë shumëkënd. Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzimin pa semaforë ndodhet një kamion, makinë dhe autobus. Kamioni duhet të kthehet majtas, makina djathtas pasi autobusi shkon drejt. Si do të bëhet kjo? Pergjigjuni me poshte dhe shprehuni lirshem per pergjigjen tuaj, cili nga mjetet do te kaloj i pari dhe në fund shikoni v1deon cili do kaloj i pari.

A mendoni se jeni shofer i mirë? Në mediat sociale po qarkullon një ilustrim i një kryqëzimi që ka bërë konfuzë shumëkënd. Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzimin pa semaforë ndodhet një kamion, makinë dhe autobus. Kamioni duhet të kthehet majtas, makina djathtas pasi autobusi shkon drejt. Si do të bëhet kjo? Pergjigjuni me poshte dhe shprehuni lirshem per pergjigjen tuaj, cili nga mjetet do te kaloj i pari dhe në fund shikoni v1deon cili do kaloj i pari.

Leave a Reply