Si është puna/ Albërie Hadërgjonaj sh përthen ndaj kompanisë dhe prish kontratën: Mbani k*rvat e Shqipërisë

Si është puna/ Albërie Hadërgjonaj sh përthen ndaj kompanisë dhe prish kontratën: Mbani k*rvat e Shqipërisë

Si është puna/ Albërie Hadërgjonaj sh përthen ndaj kompanisë dhe prish kontratën: Mbani k*rvat e Shqipërisë

Këngëtarja e njohur Albërie Hadërgjonaj shkëput kontratën e bashkëpunimit me kompaninë e njohur Acromax Media GmbH. Një ndërprerje kontrate që është kaluar jo lehtë.Albëria e ka shkuar në zyrat e kompanisë muzikore dhe ka shpë rthyer në fjalor ba nal ndaj tyre, për arsye të cilat nuk dihen ende. Vetë kompania Acromax sqaron se ajo shkëputur kontratën me këngëtaren, sipas kërkesave të kësaj të fundit, por është përballur me një fjalor fyes.

“Merrem unë më me ArkivaShqip që mban të gjitha k urvat e Shqipërisë nëpër kanale”, thotë ndër të tjera Albëria

Leave a Reply