Si e pa në ëndërr i ndjeri Mikollovci, ish presidentin, Hashim Thaçi!

Mbrëmë e pashë një ëndërr të çuditshme!

I hyra në zyrë presidentit, (tani ish president) dhe i thash:

-Zgjohu burrë!

-Zgjohu!

error: Alert: Content is protected !!